I had a clutch cable snap - Kawasaki Forum :: KawasakiWorld.com
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 09-20-2016, 11:25 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Sep 2016
Location: Ohio
Posts: 1
I had a clutch cable snap

On my 1993 Kawasaki zx6r.my clutch cable snapped off at the lever I had had the clutch pretty much adjusted out I think idk but now the little rod that connects the cable at the engine is loose with no tensuon at all on it just wiggles around I'm at a loss because I always thought they had tension on them could anyone help with that
I could upload pics if necessary thank you
Tmurphy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Kawasaki Forum :: KawasakiWorld.com > Kawasaki Motorcycles > ZX-6R

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Forum :: KawasakiWorld.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vulcan 2000 clutch cable Batgham General Discussion 0 09-09-2016 04:45 PM
clutch slipping in 1st gear 2015 zx-6r nightsta1ker ZX-6R 3 09-06-2016 11:48 PM
Bike cranks but wont start. legacygt General Discussion 1 07-30-2016 10:15 PM
Looking for a full clutch assembly Tango459 ZX-12R 6 07-27-2016 10:50 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome