05 10r... runs on two then four... - Kawasaki Forum :: KawasakiWorld.com
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 12-27-2016, 03:37 PM Thread Starter
Senior Member
 
Perfecte99's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Location: San francisco
Posts: 1,317
05 10r... runs on two then four...

So I bought a project 10r, the guy thought it didn't run.

ROFL the battery connector was loose.

Also the servo was broken

So I test rode bike after getting it started and it hesitated at low rpm but then took off. Figured was the servo. Only got into 3 gear though.

Fitted servo buddy and tried to ride bike hard for first time.

Bike will pop in and out of full power.

It will give it to u in 1-3 but especially in the higher gears it just won't run on all four.

I checked exhaust while idling and two pipes r cold.

What do u think I should check first?

I'm leaning towards, battery, then coils...

Is there anything else I should check? Bike has no fi light on.

Also, found these hiding under the fairings.

What were these vacuum lines supposed to go to???
Attached Images
File Type: jpg 1482885407029-1681810474_1482885424909.jpg (1.04 MB, 8 views)
Perfecte99 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Kawasaki Forum :: KawasakiWorld.com > Kawasaki Motorcycles > ZX-10R

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Forum :: KawasakiWorld.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome