Decat problems - Kawasaki Forum :: KawasakiWorld.com
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 09-19-2016, 11:15 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Sep 2016
Location: England
Posts: 1
Decat problems

Hello guys I need a little help I have just decated my new 2016 zx10r and Now when I turn the bike on not starting it I get a buzzing noise from under the tank area could anyone help.
Zx10rMc85 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Kawasaki Forum :: KawasakiWorld.com > Kawasaki Motorcycles > ZX-10R

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Forum :: KawasakiWorld.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ZX12R stator coil or rectifier problems? Lejfi23 ZX-12R 2 09-05-2016 11:55 PM
Starting problems after a good ride dave05 ZX-12R 12 08-11-2016 12:52 PM
cold start problems dastardly ZX-12R 1 08-06-2016 12:13 AM
Starter problems antman25 ZX-9R 1 07-18-2016 03:07 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome